• “Ik help je daar te komen waar je graag wilt zijn”

Annette Hedeman Joosten

De keuze voor de volgende stap in je carrière is best spannend en vraagt om een gedegen voorbereiding en de nodige (her)overwegingen.

Daar zie ik een rol voor mezelf: goede voorlichting, een helder beeld schetsen van de mogelijkheden en wellicht ook onmogelijkheden, waken voor de juiste werk/privé-balans en meehelpen om doelen van zorgprofessionals en opdrachtgevers te verwezenlijken. Dat geeft mij de grootste voldoening in dit werk.

Bij Locum ontdekte ik dat al mijn eerdere werkervaringen samenkwamen en dat ik zélf beland ben waar ik graag wil zijn. Als generalist word ik geïntrigeerd door specialisten en ik ga graag met hen in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen aan de hand van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Als het tot een juiste ‘match’ komt geeft mij dat veel energie en betekent vaak dat ik jarenlang ‘connected’ blijf met kandidaten en opdrachtgevers. Ik zie mijn rol als een soort ‘impresario’ die naast of achter de hoofdrolspeler staat.

Na de afronding van mijn studie zou ik één zomer gaan vliegen en dat heeft geleid tot waar ik ook graag wilde zijn: ‘overal ter wereld’. De belangstelling voor mensen, hun drijfveren en diverse culturen kan ik volledig kwijt als stewardess in mijn nevenactiviteit bij onze nationale luchtvaartmaatschappij. Enige medische kennis komt aan boord ook van pas. Je wilt niet weten hoe vaak er ‘gelukkig’ een arts aan boord is als de situatie erom vraagt. Misschien komen wij elkaar dan eens tegen; jij op weg naar een medisch congres, ik in mijn blauwe uniform en hopelijk raken wij dan ook in gesprek!

Zoals de veelzijdige Amerikaans-Brits dichter, toneelschrijver, cultuurfilosoof en literatuurcriticus T.S. Eliot ooit treffend verwoordde: “The journey, not the destination matters….”; Daar voeg ik graag aan toe: “With many happy landings!”


Contact met Annette
Telefoon: 06-53659706
E-mail: a.hedemanjoosten@locumconsult.nl

Senior Consultant

terug naar overzicht ‘over ons’
Lees hier meer over ons
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close