Arbeidsmarktbemiddeling

Als er zo veel te kiezen is, hoe vind ik dan de job die het beste bij mij past…?

Deze en andere hiermee verband houdende vragen passeren bij ons dagelijks de revue als we zorgprofessionals begeleiden bij het maken van de juiste loopbaankeuzen.

Arbeidsmarktbemiddeling
Arbeidsmarktbemiddeling is het zoeken en vinden van een betaalde werkplek met ondersteuning van een van onze adviseurs. Samen inventariseren we wat jou drijft, wanneer je in je kracht staat, waar je affiniteit ligt en welke manier van werken het beste aansluit bij de levensfase waar je in verkeert. Vervolgens zorgen we voor een werkplek die daar maximaal bij past. Dat kan een vaste baan zijn of een tijdelijke-, maar ook combinaties daarvan zijn denkbaar.

Persoonlijke aanpak
Iedere zorgprofessional die wij begeleiden heeft zijn of haar eigen, vaste aanspreekpunt binnen Locum Consult. Deze vervult eigenlijk de rol van een impresario, wat wil zeggen dat onze adviseur je in de eerste plaats als mens en professional heel erg goed willen leren kennen. Omgekeerd ook natuurlijk want alleen zo ontstaat er een goede vertrouwensrelatie. Onze consultant is jouw persoonlijke adviseur en vraagbaak voor alles op- en rondom jouw vakgebied. Al onze adviseurs worden gedreven door een gezamenlijke passie voor de zorg, menselijke betrokkenheid en zijn geselecteerd op hun service- en resultaatgerichtheid.

Bemiddelingstraject
Met ‘jou’ als vertrekpunt zoeken we vervolgens naar de best passende opties in de markt, waarbij we onze inhoudelijke- en marktkennis koppelen aan up-to-date netwerken bij potentiele werk- en opdrachtgevers. Deze netwerken onderhouden we namelijk al ruim 20 jaar! Jouw persoonlijke Locum-adviseur begeleidt je tijdens het hele traject, van het zoeken naar passende opties, het voeren van verkennings- en sollicitatiegesprekken, de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden, tot en met het adviseren over en afhandelen van de arbeids-of overeenkomst of overeenkomst van opdracht.

Ondersteunende dienstverlening
Onze arbeidsmarktbemiddeling kan zo nodig of gewenst worden ondersteund door aanvullende diensten zoals drijfverenassessments, coaching etc. Raadpleeg voor meer informatie hierover onze webpagina over ‘loopbaanbegeleiding’.

Neem direct contact met ons op
Bel (035 - 887 9808) of mail (info@locumconsult.nl).
terug naar home
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close