• “Het meeste uit mezelf halen en het beste uit anderen…”

Benno Brouwer

Dat is in een ‘nutshell’ waar ik voor sta en ga……

Na ruim 15 jaar carrière te hebben gemaakt in het bedrijfsleven heb ik eind 2002 ‘mijn hart’ gevolgd en ben ondernemer geworden; een stap die veel mensen om me heen dapper en tegelijkertijd onbegrijpelijk vonden, maar voor mij is het nog steeds een van de beste beslissingen in mijn leven.

Sindsdien help ik individuele professionals en organisaties hun passie te (her)vinden en de intrinsieke kracht te ontwikkelen die in ieder van ons aanwezig is. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat je alleen vanuit een heldere visie en met de juiste mensen het verschil kunt maken.

In de zorgsector waar ik sinds 2012 met Locum Consult actief ben, probeer ik samen met onze mensen de (zorg)wereld elke dag een beetje beter te maken, dit vanuit een unieke bundeling van medische- en bedrijfskundige kennis die je maar zelden samen onder één dak aantreft.

Een groeiend aantal instellingen en zorgprofessionals in de psychiatrie en ouderengeneeskunde heeft de afgelopen jaren onze aanpak en onze mensen leren kennen en waarderen. Dat is het bewijs dat we met de juiste dingen bezig zijn en ons goed inleven in de wensen van onze opdrachtgevers en het ontwikkelpotentieel van de professionals met wie we samenwerken.

U kunt contact met mij opnemen voor alle vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, (arbeidsmarkt)positionering, talentontwikkeling en/of de juiste bemensing van uw organisatie.

 

     Contact met Benno
     Telefoon: 06-53582995
     E-mail: b.brouwer@locumconsult.nl

Nieuwe plek v/d naam

Directeur & Managing Partner

Anderen over Benno:

 • Ineke H. (Specialist Ouderengeneeskunde)
  Als je Benno langer kent, zoals ik, zou je hem omschrijven als een visionair en pragmaat. Contradictio in terminus dus. Vraagstukken en oplossingen in een langer tijdsperspectief plaatsen versus het zich richten op nut en bruikbaarheid in het ‘nu’; Een interessante combinatie die wat mij betreft geleid heeft tot een bijzondere en inspirerende samenwerking.
  Wij hebben samen op deze wijze heel wat organisaties zowel inhoudelijk als operationeel tot tevredenheid van alle partijen “bediend”. Wat mij betreft gaan wij zo nog jaren door!
 • Maarten v. R. (Psychiater)
  De kwaliteiten van Benno zijn gemakkelijk op te merken, omdat hij transparant en openhartig is. Hij laat een opmerkelijke sensitiviteit zien in de omgang met mensen. Met humor en relativering. Ook is er onmiskenbaar een zachte kracht aan het werk. Daarbij onderhoudt hij contacten met zorg. Geen wonder dat er een vriendschappelijke samenwerking ontstaat, die dankbaar stemt.
 • Marieke vd. B. (Manager Behandel- en Adviescentrum Amsta)
  Het contact met Locum en met Benno in het bijzonder voelt niet als het inhuren van een externe partij. Men heeft oprechte interesse in de organisatie en de knelpunten waar wij aan werken, deelt expertise en schroomt niet om vragen te stellen. Hierdoor ervaar ik samenwerking en dat geeft vertrouwen. Door de juiste mensen op de juiste plek in te zetten werken we samen aan de verbetering van kwaliteit van zorg.
 • Erika C. (Directeur RIBW Nijmegen/Rivierenland)
  "Een aantal jaar geleden maakte ik kennis met Benno, in mijn rol als opdrachtgever. De eerste indruk staat nog scherp op mijn netvlies. Hij neemt echt de tijd om de opdrachtgever en de context van het bedrijf te doorgronden. Inhoudelijk en bedrijfskundig gaat hij in de relatie met zijn opdrachtgever verder dan het matchen van vraag en aanbod. Hij zoekt echt naar de kandidaat die zowel voor de primaire opdracht als voor de organisatie toegevoegde waarde heeft. In de afgelopen jaren heeft Benno niet alleen uitstekende psychiaters geplaatst voor opdrachten maar werd hij ook een waardevolle en prettige sparringpartner. Benno heeft daarnaast een bijzonder talent om met humor en scherpte de onderwerpen op tafel te krijgen die er echt toe doen. Daarmee is Benno met Locum echt onderscheidend in de markt."
 • Emile P. (Algemeen Manager GGZ)
  Het grote voordeel van de samenwerking met Benno is het feit dat er breder wordt gekeken dan enkel het plaatsen van een professional. Het gaat om meer. Het gaat om het meedenken wat goed is voor de organisatie. Om te kijken hoe wij onze organisatie doelen kunnen bereiken en wat voor type professional daarvoor nodig is. Benno is hierin een uitstekende gesprekspartner en klankbord. Door zijn kennis van de arbeidsmarkt, visie op organisatiekunde en de GGZ sector hebben wij altijd boeiende gesprekken over de toekomst. Op basis van die gesprekken weten wij beide ook welk profiel we zoeken. Professionals die zich niet alleen richten op het draaien van ´´productie´´. Wij zoeken diegene die met ons mee willen denken en zich willen inzetten om echt iets na te laten waarop wij als organisatie op verder kunnen bouwen. Via Benno komen wij gelukkig in contact met zulke professionals. Kortom een samenwerking die gericht is op de lange termijn. Snel willen schakelen past daar ook binnen. Waar mogelijk worden openstaande vacatures zeer snel vervuld zodra de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft. Ook dat is een belangrijk pluspunt in onze samenwerking.
terug naar overzicht ‘over ons’
Lees hier meer over ons
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close