uitgelicht

Online nascholing 'Financiën in de zorg'

Geaccrediteerde nascholing | Op donderdag 5 november 2020 organiseert Locum Consult voor Specialisten Ouderengeneeskunde,  arts-assistenten en andere geïnteresseerden de online nascholing: 

“Zorgfinanciering binnen de ouderenzorg in de dagelijkse praktijk.” 

Tijdens deze nascholing komen de diverse financieringsvormen in de ouderenzorg aan bod. Verder worden er verschillende scenario’s en voorbeelden uit de praktijk belicht, waardoor deze avond, naast een theoretisch deel, ook nadrukkelijk gericht is op praktische toepassing van de stelselwetten en financieringsstromen in de dagelijkse praktijk.

Doelstelling
Na afloop van deze nascholing heeft u een goed beeld van de verschillende wetten waar iedereen binnen de zorg mee te maken heeft en hoe deze vijf stelselwetten van invloed zijn op de dagelijkse werkzaamheden.

Accreditatie
Deze nascholing is voor Specialisten Ouderengeneeskunde geaccrediteerd met 3 punten.

De prijs van deze nascholing bedraagt € 50,00 excl. Btw.

Informatie en/of aanmelden
Wilt u meer informatie over de inhoud van de training? Neem dan contact op met Nieske Schimmel, Officemanager van Locum Consult via 035-887 9808 of per mail via:  officemanagement@locumconsult.nl.

Direct aanmelden kan ook. Stuur dan een mail naar bovengenoemd mailadres onder vermelding van naam, adres en mailadres. Voor Specialisten Ouderengeneeskunde die de accreditatiepunten willen laten toekennen, ontvangen wij ook graag het BIG-registratienummer.

Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close