uitgelicht

Nascholing Ernstige Psychiatrische Aandoeningen

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert Locum Consult voor Psychiaters, arts-assistenten en andere geïnteresseerden de workshop: 

“Ernstige Psychiatrische Aandoeningen”

Patiënten met Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA) staan de laatste twee decennia nadrukkelijk in de belangstelling; Niet alleen van hulpverleners en GGZ-organisatie maar ook van Gemeenten, Politici en andere maatschappelijke organisaties. De rol van de GGZ in de begeleiding en behandeling van deze patiënten is in diezelfde periode echter afgenomen. Dat was voor Lex Wunderink en Ad Kaasenbrood mede aanleiding om een boek samen te stellen over de relevante behandel- en begeleidingsaspecten van mensen met EPA. Tijdens de interactieve workshop gaan beide psychiaters verder in op de behandeling van deze patiënten en gaan ze met de deelnemers in discussie over door de deelnemers ingebrachte casuïstiek.

Doel van het boek én deze nascholing is om behandelaren handvatten te geven in de omgang met EPA-patiënten, richting te geven voor de behandeling en te inspireren. 

 

Datum:

Tijd:

Donderdag 6 oktober 2022

16.00- 21.15 uur.

Locatie:

Kooltjesbuurt 11, 1411 RZ Naarden

Boek en introductievideo:

 

https://www.bsl.nl/shop/ernstige-psychiatrische-aandoeningen-9789036825856

Het boek Ernstige Psychiatrische aandoeningen,  kan met een korting van 10% via ons besteld worden.

Accreditatie
Accreditatie (4 punten) is aangevraagd voor psychiaters.

Aanmelden
Voor deze workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden door ons aanmeldformulier in te vullen. Om de accreditatiepunten te ontvangen is het nodig om uw BIG registratienummer in te vullen. De prijs van deze nascholing bedraagt € 175,00 excl. Btw.

Na het inschrijven via het bovengenoemd formulier, ontvangt u van ons de factuur.
Na betaling sturen wij u een bevestiging van deelname.

 

 

Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close