uitgelicht

Locum is verhuisd!

Na ruim 15 jaar met veel plezier aan de Kooltjesbuurt in Naarden te hebben gebivakkeerd, sloten wij eind mei 2024 met enige weemoed de markante houten deuren van nummer 9 en 11 voor de laatste keer achter ons. De twee panden zullen de komende tijd door de eigenaar in hun originele monumentale staat hersteld gaan worden en dit betekent voor ons helaas het einde van een prachtige periode waarin we Locum Consult hebben kunnen ontwikkelen tot wat het nu is.

Maar… waar er deuren gesloten worden gaan er meestal ook weer andere deuren open en dat geldt in dit geval ook voor ons. We zijn er namelijk in geslaagd een nieuwe locatie te vinden die ons inziens ook uitstekend past bij wie we zijn, waar we voor staan en – niet onbelangrijk – wat u van ons gewend bent.

Vanaf 1 juni a.s. zijn wij op onderstaand adres te vinden en/of te bereiken en zullen wij hier ook onze nascholingen, intervisie bijeenkomsten, thema-avonden en andere evenementen organiseren:

 

Locum Consult B.V.

Molenlaan 12

1401 TJ Bussum
 

Tel. 085 - 48 360 47

E: info@locumconsult.nl

Als we een beetje gesetteld zijn zullen we nog een officiële ‘office-warming’ organiseren, maar vanzelfsprekend bent u vanaf begin juni al van harte welkom om ons nieuwe onderkomen te bewonderen onder het genot van een heerlijke cappuccino of ander vloeibaar alternatief.

Heel graag tot snel!

Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close