uitgelicht

Samen Sterk!

De Jonge Dokter en Locum Consult werken samen per november 2023. Eigenlijk een vrij organische stap, omdat we beide hetzelfde doel nastreven. Beide organisaties willen jonge artsen stevig in het zadel helpen en/of houden. Door startende dokters nog completer te maken, zijn ze goed toegerust op de uitdagingen van hun vak. Daarmee kunnen ze zelf hun potentieel verder vergroten.

Wij zijn ervan overtuigd dat door duurzame en verdere ontwikkeling van (jonge) dokters, de kwaliteit van de patiëntenzorg wordt bevorderd.

 

We bieden gezamenlijke activiteiten aan op een mooie locatie midden in het land waar je met collega-jonge dokters samenkomt. Jullie zullen worden uitgedaagd, gaan samen plezier beleven, ervaringen uitwisselen, maar ook kennis en vaardigheden opdoen onder begeleiding van de bijzondere experts die we hierbij uitnodigen.

 

Dit gaat zich ongetwijfeld positief vertalen, zowel in je verdere persoonlijke ontwikkeling als in de uitoefening van je vak. Deze bagage neem je allemaal mee naar je eigen werkvloer en draag je (hopelijk) daar weer uit. Je vlecht feitelijk en helpt daardoor mee de Zorg te transformeren en naar hoger plan te tillen. En dat is goed voor iedereen!

Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close