• “Passie voor Psychologie & Bemiddeling"

Mariëlle Makkinje

Ik heb het geluk dat ik niet hoef te kiezen tussen deze twee passies. Bij Locum Consult kan ik ze beide combineren en ben ik het eerste aanspreekpunt voor psychologen, orthopedagogen en andere zorgprofessionals. Naast deze leuke uitdaging, volg ik de studie toegepaste psychologie. Ik vind het een voorrecht dat ik mag werken met en voor deze bijzondere functie-familie. De rol van psychologen, met name in de ouderenzorg, wordt steeds belangrijker en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

 

Omdat ik ervaring heb aan zowel de organisatie-kant, als aan de kant van de kandidaten kan ik daarin mijn ervaringen delen en de best mogelijke begeleiding bieden. Het mooie van Locum Consult is dat we echt gaan voor een langdurige relatie en daarom werken wij vooral vanuit de mens en zijn/haar ontwikkelpotentieel.

 

Samen kijken we wat er goed aansluit bij iemands persoonlijkheid, talent en ambities. Het is een fijn gevoel als dat lukt en zowel de kandidaat als de zorgorganisatie weer helemaal blij is. Vaak leidt dat tot mooie relaties die ook voortduren als mensen van werkgever veranderen of voor zichzelf een praktijk beginnen.

 

Verder houd ik van voetbal, vooral met mijn zoontje Raf en golf ik graag. Ook ben ik gek op alles wat met auto’s te maken heeft. Ik weet alles van het design van meerdere merken en hou ervan, als ik zelf rijd, om het gas stevig in te trappen.

 

U kunt contact met mij opnemen over alles op het gebied van gezondheidszorgpsychologie en loopbaanbegeleiding/persoonlijke ontwikkeling van Master- en GZ-psychologen.


Contact met Mariëlle
Telefoon: 06-29533387
E-mail: m.makkinje@locumconsult.nl

Sourcing Specialist

Terug naar home

Lees hier meer over ons
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close