Barry van Beek, CJ. Van Beek & Co.

Accountant en directeur van Accountantskantoor C.J. van Beek & Co.
Samen met mijn compagnon Bart Engel heb ik dit kantoor in 1999 overgenomen, maar het bedrijf is al 50 jaar een vaste waarde voor haar klanten. Wij zijn een “full-service” kantoor. Dat wil zeggen dat wij onze klanten zo veel mogelijk proberen te ontzorgen. Wij verwerken financiële administraties, doen aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en verzorgen de loonadministratie. Tevens adviseren wij onze relaties op fiscaal en financieel gebied.

Direct na mijn afstuderen ben ik in de accountancy gaan werken. Dat is ruim 20 jaar geleden. In die tijd heb ik veel zien veranderen. Maar één ding is niet veranderd en verandert wat mij betreft nooit en dat is ‘aandacht geven’. Dat is wat mijn vak leuk maakt! Door aandacht te geven aan mijn klanten, leer ik ze beter kennen. En dat geeft weer de mogelijkheid om persoonlijk te adviseren, want adviseren binnen mijn vakgebied is in heel veel gevallen niet een kwestie van goed of fout, maar eerder een kwestie van een goede nachtrust. En dat verschilt per persoon…

Die servicegerichte instelling en oprechte aandacht voor medisch-specialisten en opdrachtgevers zie ik ook terug in de werkwijze van Locum Consult. Samen met het Financieel Shared Service Centrum van Locum verzorgen we al jaren de totale boekhouding, financiële jaarcijfers en jaarlijkse belastingaangifte voor een groeiend aantal artsen en medisch specialisten. Door de intensieve samenwerking met de medewerkers van Locum hebben wij veel geleerd over het medisch vakgebied en kunnen we ons inmiddels zelf ook een behoorlijke specialist noemen in de medische sector. Dat is goed voor alle betrokkenen want het helpt enorm als degene met wie je om tafel zit, zich ook een beetje kan verplaatsen in jouw dagelijkse belevingswereld. Voor vragen over onze gezamenlijke dienstverlening kunt u contact opnemen met Locum Consult.
terug naar overzicht 'onze partners'
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close