• “Enthousiast, positief-kritisch, en creatief…”

Patricia Lafay

“Ik houd van de toewijding van de professionals in de GGZ en de diversiteit aan mensen. Mijn doel is om samen met al die mensen de GGZ wat mooier maken”

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit heb ik in het bankwezen gewerkt. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de executive search, met aandachtgebied de specialisten binnen de financiële sector. In deze periode ben ik, inmiddels zwanger van onze dochter, begonnen met de studie Klinische Psychologie aan de UVA, een lang gekoesterde wens. Het was een hectische maar ook een geweldige leuke tijd. Door mijn studie ontstond mijn liefde voor de GGZ. Ik kreeg de mogelijkheid in de basis en specialistische GGZ-ervaring op te doen. Daarnaast heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan aan de Erasmus Universiteit.

Toch twijfelde ik om te beginnen aan de GZ-opleiding, commercie zit toch wel in mijn bloed. Ik kwam begin 2013 in contact met Benno Brouwer. Bij Locum Consult worden mijn twee “levens” verenigd, enerzijds ervaring binnen bedrijfsleven, anderzijds de werving en selectie en de kennis, ervaring en passie voor de GGZ. Bij Locum richt ik mij op de Werving en Selectie en bemiddeling van professionals binnen de GGZ, waaronder psychiaters, Klinisch Psychologen en GZ-psychologen. Daarnaast organiseer ik evenementen voor onze professionals waarin film en literatuur een belangrijke rol spelen. Naast mijn werk sport ik regelmatig, ik houd van koken en ben dol op de bergen, reizen en lezen.


Contact met Patricia
Telefoon: 06-43016596
E-mail: p.lafay@locumconsult.nl

Senior Consultant

Anderen over Patricia:

  • Bert van der B. (Klinisch Psycholoog)
    Sinds geruime tijd is Patricia Lafay mijn vaste contactpersoon binnen Locum Consult. Ik heb haar leren kennen als een uitermate betrouwbare en deskundige medewerkster met een gedegen kennis van de sector GGZ/Psychiatrie. Ze staat voor de belangen van de GGZ-instelling en eveneens voor die van de uitvoerende professional. Doordat zij hier steeds een uitstekende balans in weet te vinden, legt zij daarmee de basis voor een vruchtbare samenwerking op de werkvloer die uiteindelijk de hulpvragende client en het werkplezier van de professional ten goede komt.” Patricia volgt dit proces op de voet vanuit de coulissen, maar steeds met een warme betrokkenheid naar alle partijen.
  • Tatijana M. (Psychiater)
    Patricia staat voor: Begrip, professionaliteit, betrokkenheid, persoonlijke aandacht, snel een vraag kunnen oppakken en op zoek gaan naar een antwoord of oplossing, betrouwbaarheid en kennis van GGZ, liefde voor het vak en voor de mens.
terug naar overzicht ‘over ons’
Lees hier meer over ons
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close