• "Ik ben de gids tijdens jouw ontdekkingsreis!"

Arno Breeman

Míjn eigen ontdekkingsreis ontwikkelde zich in mijn tienerjaren, van autowasser, krantenbezorger, fietsenmaker naar het grotere werk als dienstplichtig militair arts, scheepsarts én als arts bij de Marathon van Rotterdam. Dat pad leidde uiteindelijk naar mijn grote passie, cardiologie. Dit vak heb ik ruim vijftien jaar in diverse ziekenhuizen met veel plezier en voldoening mogen uitoefenen.

Vanuit de wens om mijn organisatorische- en didactische interesses uit te diepen, heb ik een paar jaar geleden de overstap gemaakt naar een baan als medisch manager van een grote ouderenzorg organisatie. Ik ontwikkelde me in het analyseren van bedrijfskundige processen, creëren van verbinding, veiligheid en vertrouwen, waardoor artsen hun verantwoordelijkheid kunnen nemen.

In deze twee omgevingen kreeg ik van arts-assistenten het vertrouwen en de ruimte om ze te ondersteunen bij de keuzen en uitdagingen die ze als beginnend arts tegenkwamen. Met mijn reeds opgedane kennis en netwerk kon ik ze helpen hun carrière naar een hoger level te brengen.

Deze dankbare samenwerking en mijn eigen loopbaan ervaringen hebben mij getriggerd om bij Locum Consult programmamanager te worden voor enthousiaste artsen in het ANIOS+ programma. Dit assistentschap in de ouderenzorg en psychiatrie is gekoppeld aan een ontwikkelprogramma met onderwijs, intervisie en mentorschap. Van de vraag welke specialisatie het meest bij je past tot de vraag hoe je dit kan bereiken: ik sta met raad en daad voor je klaar! Voor meer informatie over ANIOS+ programma klik hier.


Contact met Arno
Telefoon: 06-13461817
E-mail: a.breeman@locumconsult.nl

Arts/cardioloog & Manager Artsenprogramma

Anderen over Arno:

 • Sytze J. (Huisarts in opleiding Radboud University Nijmegen)
  Ik ken Arno Breeman als Hoofd Medische Dienst/Cardioloog die het hart op de goede plek heeft zitten. Iemand die gepassioneerd, gedreven en oprecht geïnteresseerd is en uitgaat van het goede in de mens. Arno is iemand die zich volledig voor je inzet en je graag verder helpt in je carrière/zoektocht tot (medisch) specialist. Arno is in staat out-of- the- box te denken, maakt gemakkelijk en laagdrempelig contact en kan mensen goed bewegen en motiveren. Ik heb dan ook met veel plezier samen gewerkt. Het met elkaar brainstormen over mogelijkheden en vraagstukken van meerdere kanten bekijken is iets waar ik veel plezier aan heb beleefd.
 • Cees de S. (Bestuurssecretaris bij Zorggroep Noorderbreedte)
  Ik ken Arno als een heel betrokken en toegewijde collega met veel kennis van en ervaring in de medische wereld. Zijn passie voor het vak weet hij uitmuntend te combineren met aandacht voor de persoon en situatie. Kortom, een dokter en manager met veel kwaliteiten!
 • Ineke H. (Specialist Ouderengeneeskunde)
  Arno heb ik leren kennen als betrokken en gericht op de inhoud; iemand die je graag als collega hebt, omdat hij betrouwbaar is en “ervoor gaat”. Zonder aanziens des persoons en weerstanden overwinnend heeft hij aan aantal belangrijke organisatorische veranderingen weten te bewerkstelligen waar nog steeds de vruchten van geplukt worden.
  Ik hou van eerlijke collega’s, zonder ‘hidden agendas’ en in die zin beveel ik Arno van harte aan!
 • Katy D. (HR-manager)
  Arno is een authentiek en inspirerend leidinggevende met een uitgesproken visie op kwaliteit van de zorg. Als specialist heeft hij zelf ervaren wat er nodig is om als professional in de zorg kwaliteit te kunnen leveren. In zijn handelen geeft hij consequent invulling aan zijn kernwaarden: het gezamenlijk werken aan de kwaliteit van de zorg door het geven van richting en vertrouwen aan professionals. Hij weet als geen ander eigenaarschap bij professionals te stimuleren. Arno heeft visie, doorziet complexe organisatieprocessen en weet medische afdelingen vanuit de nieuwste inzichten op kwaliteit opnieuw te positioneren.
 • Joke B. (Zorgmanager)
  Ik heb Arno leren kennen als een warme, betrokken, creatieve, ondernemende, kundige collega, die samen met anderen in organisaties zoekt naar nieuwe wegen. Die professionals stimuleert hun talenten en eigenaarschap te vergroten. Zoekt verbindingen met externe partijen en universiteiten om ook wetenschappelijk via onderzoek meer kennis te vergaren. Dit alles om kwetsbare ouderen van betere, warme zorg te voorzien.
  Kortom was fijn om met hem te werken!
terug naar overzicht ‘over ons’
Lees hier meer over ons
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close