ANIOS+ programma

Leren werken en al werkend leren...? Meld je aan voor ons ANIOS+ programma!

Ben jij aankomend basisarts of werkzaam als ANIOS en wil je meer dan alléén een ANIOS-aanstelling? Het ANIOS+ programma van Locum Consult kan jou perspectief bieden!

Waarom deelname aan het ANIOS+ programma? 
De fase van ANIOS naar AIOS is een belangrijke fase in het leven van een jonge arts. Het ontwikkelen of bijstellen van een toekomstvisie kan lastig zijn. Daarnaast zijn er slechts een beperkt aantal opleidingsplaatsen, is een ANIOS (relatief) onervaren, afhankelijk en hierdoor in een kwetsbare positie.

Locum Consult vindt het belangrijk om met jonge artsen te werken en gezamenlijk een toekomstvisie te ontwikkelen en perspectief te bieden. En, daarnaast de arts voor te bereiden op de uitdagingen die het artsenvak met zich mee brengt en te inspireren met boeiende onderwerpen en sprekers.  Hiermee verhoog je jouw kennis, ervaring en weerbaarheid en hierdoor jouw positie als toekomstig specialist of huisarts.

Het ANIOS+ programma sluit goed aan bij de expertise van Locum Consult vanwege haar jarenlange ervaring met maatwerk voor medici.

Hoe werkt het ANIOS+ programma?
In de fase van basisarts naar arts in opleiding, kan je alle steun en gedegen advies gebruiken. Dan helpt het om met professionals en collegae te praten die met je meedenken. Samen ontwikkelen we een visie op een voor jou ideale specialisatierichting. Daarnaast zorgt ons 6- wekelijks onderwijsprogramma en coaching ervoor dat je inhoudelijk en mentaal goed bent voorbereid op het uitdagende vak als arts.

Wat biedt het ANIOS+ programma?
Het ANIOS+ programma is een dynamisch onderwijs- en persoonlijk ontwikkelingsprogramma in combinatie met een arts-assistentschap, bedoeld voor artsen die zich op een specialisatie buiten het ziekenhuis willen richten, waaronder ook huisartsgeneeskunde. Samen werken we toe naar een opleidingsplaats.

+ Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling
Naast vakinhoudelijke en -overstijgende onderwerpen wordt ruim aandacht besteed aan de verdere ontwikkeling van jouw 'soft skills', communicatie- en leiderschapsvaardigheden. Een drijfverenanalyse neemt hierin een belangrijke plaats.


+ Begeleiding door professionals
Een ervaren psychologe en een voormalig medisch specialist met 30 jaar werkervaring staan tot jouw beschikking. Mogelijkheden tot coaching en sollicitatietraining vormen een vast onderdeel van het programma.


+ Netwerk van basisartsen en experts
Uitwisseling van kennis en ervaring vindt iedere zes weken plaats met collega arts-assistenten, centraal gelegen, in Naarden-Vesting. Verder maak je kennis met een netwerk van experts.
 

Wil je meer weten over wat het ANIOS+ programma concreet voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!
Arno Breeman, programmamanager ANIOS+
Tel. 06-13461817
E: a.breeman@locumconsult.nl

terug naar home
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close