uitgelicht

Het boek voor alle jonge dokters en artsen in spe!

Drs. Dokter Anders, hét boek voor alle dokters van nu!

Na een klinkende presentatie op zondag 12 juni j.l. en overhandiging van het eerste exemplaar aan een vertegenwoordiger van de jonge dokters, is ons boek Drs. Dokter Anders nu overal te bestellen in de (online) boekhandel.
Een 'must-read' voor elke arts die zijn/haar vak net even wat anders wil vormgeven.

Het boek is bestemd voor alle jonge dokters en artsen in spe, en behandelt in drie delen drie hoofdthema’s: persoonlijke ontwikkeling, de relatie met de patiënt en de plaats van de arts in de samen­leving. Elk afzonderlijk deel omvat zes hoofdstukken met medisch-overstijgende onderwerpen en meerdere ervaringsverhalen van jonge dokters. Maar ook gevestigde namen als Marcel Levi en Diederik Gommers delen ervaringen en inzichten.
 

"Het boek wemelt van de verwijzingen naar andere boeken, beelden, filmpjes en referenties, zodat je je makkelijk en snel verder kunt verdiepen, als je dat wilt. Drs. Dokter Anders is tegelijkertijd coach, spiegel en uitdager" - Medisch Contact

Het boek vormt een afspiegeling van onderwerpen die aan de orde komen in het ANIOS+ programma van Locum Consult. Klik hier voor meer informatie over het ANIOS+ programma. 

Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close