• "Binden, boeien en bouwen"

Marja Veerman

Dat is de rode draad in mijn loopbaan. In mijn rol als Programma-manager én GZ-Psycholoog (niet praktiserend) kan ik op dit gebied mijn hart ophalen. Ik ondersteun VVT-instellingen en individuele Master- en GZ-Psychologen met name bij projecten op het gebied van leren en ontwikkelen. Mijn kennis en ervaring als GZ-psycholoog, maar ook als klantgerichte adviseur en projectmanager komen hierbij goed van pas.

 

Binnen Locum Consult kreeg ik de mogelijkheid om de opleidingsketen van psychologen in kaart te brengen en veel professionals in het veld te spreken. Uiteindelijk heeft dit geleid tot mijn rol als Programma-manager Regionaal Opleiden van GZ-Psychologen. De essentie van deze programma’s is, dat ouderenzorg-organisaties regionaal gaan samenwerken om aan de toekomstige zorgvraag te kunnen blijven voldoen. Vanuit Locum ondersteunen we hierbij door organisaties op dit gebied regionaal te verbinden en de best passende organisatiestructuur te realiseren voor het beoogde doel.

 

Ik merk dat het in deze fase van mijn loopbaan veel voldoening en energie geeft om bij te dragen aan het opleiden van professionals, taakherschikking, taakdifferentiatie en regiebehandelaarschap. Regionale samenwerking is een van de oplossingsrichtingen waaraan ik kan bijdragen. Wat niet ‘alleen’ lukt, lukt ‘gezamenlijk’ vaak wel is hierbij het uitgangspunt en daar maak ik me graag hard voor.

 

U kunt contact met mij opnemen voor alle vraagstukken op bovengenoemd gebied.
 


Contact met Marja
Telefoon: 06-15117614
E-mail: m.veerman@locumconsult.nl

Programmamanager

Terug naar home

Lees hier meer over ons
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close