Freek Mostert, Iskander

Re-integratiespecialist en Directeur van Iskander

Ik ben al jarenlang met veel plezier en passie actief in het re-integratie-werkveld. In 2014 heb ik besloten om mij te vestigen als zelfstandig re-integratie-specialist, omdat ik meer individueel maatwerk wilde leveren aan werknemers en werkzoekenden met complexere fysieke en/of mentale problematiek. Inmiddels leveren we met Iskander een belangrijke bijdrage aan het oplossen van vraagstukken rondom verzuim-, re-integratie en mobiliteit. Dat doen we voor werkgevers, instellingen, publieke organisaties en verzekeraars. Wij stimuleren zelfregie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid vanuit de visie dat ‘werkzekerheid’ belangrijker is dan ‘baanzekerheid’. Daarbij denken we actief mee over juridische- en financiële oplossingen die het scheppen van hernieuwd perspectief voor alle betrokken partijen mogelijk maakt.

Ervaring in verzuim & re-integratie
Binnen Iskander komt jarenlange ervaring op het gebied van verzuim- en re-integratie, psychiatrie en organisatieadvies bij elkaar. Dat doen we niet alleen, maar samen met deskundige en betrouwbare samenwerkingspartners. Op het gebied van psychiatrie werken wij al geruime tijd samen met Locum Consult, met name voor het krijgen van inzicht in de aard van de onderliggende - vaak psychische - problematiek die bij een werknemer leidt tot verzuim.

Psychiatrische consulten en -expertises
Door de samenwerking met Locum hebben wij snel en laagdrempelig toegang tot psychiatrische consulten en -expertises van hoge kwaliteit. Dit maakt dat wij vanuit een dieper begrip van de situatie, waarin een werknemer zich bevindt, op zoek kunnen gaan naar passende oplossingen om hem of haar verantwoord terug te kunnen brengen in maatschappelijk-sociale rollen. Raadpleeg voor meer informatie over dit onderwerp de webpagina van Locum Consult over ‘Consultatie

Voor vragen over onze gezamenlijke dienstverlening verzoek ik u contact opnemen met Locum Consult. We komen graag met u over deze onderwerpen in gesprek.

terug naar overzicht 'onze partners'
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close