Search en Interim

De juiste man of vrouw op de juiste positie, dat willen we allemaal…, maar hoe doe je dat wanneer ‘schaarste’ de enige constante is?

Wij zijn ervan overtuigd dat passie voor de zorg, parate kennis van de markt(ontwikkelingen) en het actief onderhouden en uitbouwen van onze netwerken de drie belangrijkste elementen zijn die ervoor zorgen dat mensen door en voor ons in beweging komen.

Passie voor de zorg
Dat is waar het binnen Locum om draait en wat onze mensen, adviseurs en partners boeit en bindt. Passie, gekoppeld aan oprechte betrokkenheid, service- en resultaatgerichtheid, maakt dat we niet rusten totdat we de beste professionals voor onze opdrachtgevers hebben gevonden en dat geldt ook omgekeerd.

Parate kennis
We zijn dagelijks actief in de zorgmarkt, specifiek in de psychiatrie en ouderengeneeskunde en zorgen dat onze inhoudelijke- en marktkennis altijd up-to-date is. Daarom zijn we actief betrokken bij relevante evenementen en congressen, zodat we nieuwe kennis opdoen, maar ook onze opgedane kennis kunnen delen met belanghebbenden.

Netwerken
Sinds het ontstaan van Locum in 2003 zijn we continu bezig om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe mensen te leren kennen. Onbaatzuchtig investeren wij in nieuwe relaties vanuit de vaste overtuiging dat kwaliteit en duurzaamheid zich altijd vertalen in succesvolle samenwerkingen.

Dedicated Search
Om de best passende kandidaten te kunnen vinden, besteden we vooraf veel tijd aan het leren kennen van de organisatie, haar DNA en maken we een haarscherp functieprofiel. Vaak kennen we al geschikte professionals met bewezen track-records, maar we durven het ook aan om ‘verrassende’ kandidaten te presenteren vanuit uiteenlopende invalshoeken. Met name kandidaten die niet actief op zoek zijn, maar wel ‘latent’ ontvankelijk zijn, worden door ons met kennis en kunde verleid om het gesprek over een nieuwe toekomst aan te gaan.

Interim
Soms ontstaat de behoefte aan tijdelijke versterking of specifieke deskundigheid. Een interim-professional kan ook invulling geven aan langdurig verzuim/uitval of als kwartiermaker tijdens een veranderproject. Wat ook de aanleiding of noodzaak is, in alle gevallen kunnen wij putten uit een groot netwerk van psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde en andere regie-behandelaren, waarvan wij de ervaring, (sub)specialisatie én beschikbaarheid kennen.

Niet zelden komen wij tegen dat onze opdrachtgevers hebben ingeboet aan ‘zelfwervend’ vermogen. Zie hiervoor ook wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsmarktpositionering.

Neem direct contact met ons op
Bel (035 - 887 9808) of mail (info@locumconsult.nl).
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close