Loopbaanbegeleiding

Alles is in beweging…. Kom jij in de draaikolken van je organisatie terecht, dobber je mee, of neem je zelf het stuur in handen?

Als je een duidelijke visie ontwikkelt op je eigen (professionele) leven ervaar je meer ruimte om vorm te geven aan hoe je wilt zijn en kun je focus aanbrengen om die visie ook daadwerkelijk te realiseren. Bij Locum Consult kunnen wij je, mede ondersteund door onze partner Perducam, helpen om inzicht te krijgen welke functie je op het lijf geschreven is en waar je het meest op je plek bent.

Aansluiten bij je ontwikkelingsambitie
Aandacht hebben voor je eigen ontwikkeling is tegenwoordig geen luxe meer, maar een ‘must’. Je moet jezelf bewust worden van je diepere verlangens en natuurlijke drijfveren. Deze geven focus, energie en ruimte voor latent talent, terwijl competenties die je voor anderen hebt ontwikkeld ongemerkt je energievoorraad opsouperen met alle schadelijke gevolgen van dien. Resultaten in je werk krijg je met een eindresultaat voor ogen en een helder stappenplan. Je bevlogenheid neemt op die manier zienderogen toe.

Coaching
Jezelf coaching gunnen maakt je krachtiger als persoon en daar heb je zowel privé als zakelijk een hoop plezier van. In onze coaching gebruiken we ondersteunende metingen die zijn gebaseerd op psychologische ontwikkelingsfasen van de mens. Je krijgt inzicht in de patronen die je je gedurende je leven hebt eigengemaakt. Patronen zijn geautomatiseerde gedragsneigingen die soms niet meer effectief zijn in interactie met anderen en je eigen ontwikkeling belemmeren. Het leren herkennen en erkennen van patronen maakt dat ze niet meer jou leiden maar dat jij de regie hebt over hoe je met jezelf en de wereld om je heen om moet gaan. Daardoor ben je beter in staat om jezelf en anderen verder te helpen.

Leren en ontwikkelen met anderen
Even de tijd nemen om stil te staan bij ‘jou’ en goed te reflecteren, om zo effectiever en zinvolle bijdrage te leveren; Iedereen weet dat het nodig is, maar er komt in de dagelijkse hectiek bar weinig van terecht. Van zorgprofessionals horen wij vaak: “Ik denk altijd aan de patiënt, maar ik neem nooit de tijd om over mezelf na te denken”.

Leren en ontwikkelen samen met anderen stimuleert en committeert om je eigen ontwikkeling richting te geven.
We bieden trainingen aan met open inschrijving, maar ook ‘in-company’ voor specifieke doelgroepen zoals psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde en andere doelgroepen:
  • Leergang Medisch Leiderschap; 
  • (Team)Coachingsvaardigheden voor zorgprofessionals; 
  • Interactie met invloed in de zorg/medische omgeving; 
  • Zorgfinanciering en -administratie.

Deze trainingen worden verzorgd met medewerking van professionals die specifieke expertises hebben in de zorg. Denk hierbij aan collega-medici, zorgondernemers en ervaren coaches van zorgprofessionals.

Loopbaanplanning en -begeleiding
We leven in een interessant tijdperk waarin steeds meer (wetenschappelijke) kennis beschikbaar komt over hoe onze hersenen functioneren en reageren in deze complexe wereld. Daarbij aansluiten is van groot belang ook voor het richting geven aan je carrière. Benut daarbij onze deskundigheid en marktkennis en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over ‘jou’!

Neem direct contact met ons op
Bel (035 - 887 9808) of mail (info@locumconsult.nl).
terug naar home
Locum Consult gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close